bronzen sculpturen



Achterbonenburg 6 - 4116 BD Buren
m 06 208 32 615
dejong.anjo@gmail.com
www.anjodejong.nl

Gasten
Josephine Murman
Lothar Vigelandzoon
Petra de Jong
Over Anjo
Anjo de Jong is geboren in 1962 in Buren (Gld). Al vanaf jonge leeftijd was zij bezig met ontwerpen en creëren. Nadat ze haar loopbaan in het bankwezen heeft opgezegd, heeft ze zich volledig toegelegd op haar passie: het maken van bronzen sculpturen.

Dierenserie
Omdat Anjo van jongs af aan is opgegroeid tussen de dieren, kent zij als geen ander de natuurlijke poses en anatomie van de dieren. Dat komt tot uiting in haar werk. Al haar dieren of ze nu klein formaat of levensecht zijn, worden op een realistische - en natuurlijke manier weergegeven.

Boomsculpturen
Door haar creatieve manier van werken heeft ze met materialen uit de gieterij boomsculpturen gemaakt. Door de grillige vormen van het gegoten brons, vormt dat prachtige contouren. Al deze sculpturen zijn met de hand samengebracht tot een prachtig geheel. Deze manier van werken heeft ze zich eigen gemaakt, door veel te experimenteren. Deze sculpturen zijn ook zeer geschikt voor het aankleden van uw tuin.

Het bijzondere van de werkwijze van Anjo is dat ze haar bronzen objecten van begin tot eind geheel zelf afwerkt.

Demonstraties
In het atelier van Anjo kunt u ook het werk van 4 gastkunstenaars bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje. Verder worden er ook verschillende demonstraties gegeven.

Buren